Marea Dragoste / Tango - Despre dragoste si alti ingeri

Afisari: 52343
De: Alexandra Rotarescu
La: 14 Octombrie 2009

Cele mai HOT coafuri pubiene

Cele mai HOT coafuri pubiene
Parul pubian sau „trandafirul negru“, „iarba parfumata“, „parul sacru“ sau „muschiul de pamant“, cum il alinta chinezii, a dat ceva dureri de cap omenirii. O fi el varat acolo unde soarele nu prea-l deranjeaza, astupat de pudibonderiile noastre si fel de fel de materiale fistichii, dar tot n-a scapat curiozitatii de care suntem in stare.
Hair Care DownThere
Mi-am bagat si eu nasul pe net si m-am impiedicat de multe site-uri care inghit cuvintele „par pubian“. Spre surprinderea mea, multe cumintele, fara femei deschise ca niste conserve ca sa ne arate ultimul racnet in materie de smocuri pubiene. Forumuri in care barbatii isi dau cu parerea despre ce au si ei pe-acasa sau ce-au prins cu coada ochiului pe la vecini, produse gen „Hair Care Down There“, aparitii editoriale ca „Hot Pink“, care te invata sa te simti ca o zeita in timp ce arati dumnezeieste.

Moda parului pubian este un concept vechi, iar apucaturile oamenilor intr-ale infrumusetarii sunt cat mai diverse: de exemplu, grecii antici si asiaticii isi smulgeau carliontii pubieni pentru a-i aduce la o forma care sa le convina, iar femeile, in vremurile Victoriene, ii lasau sa creasca cat mai mult pentru a-i putea inzorzona apoi dupa propriul plac, cu fundite si tot felul de jucarele. Ce sa mai zicem de regina Bilkese, care cica se lauda cu suvite matasoase, care cadeau ca o cascada pana pe la genunchi?!

In Japonia, pana acum ceva timp, afisarea publica a parului pubian era ilegala. Nu vorbim aici de vreun om care s-a trezit intr-o dimineata cu fundul in sus si, obraznic, s-a hotarat apoi sa-l poarte gol pana la serviciu, fara sa-l mai impovareze cu vreun chilot sau pantalon, ci ma refer la operele de arta expuse public. Ca atare, inaintea secolului XX, tablourile si sculpturile aratau femeile fara asemenea podoaba. Artistul John Ruskin era, saracul, atat de obisnuit cu imagini de acest fel, incat in noaptea nuntii a fost socat de „tufisul“ sotioarei, Effie, si a respins-o. Casnicia n-a avut sorti de izbanda si, mai mult, a fost anulata pe loc. In mod legal, daca va puteti imagina asa ceva.

Chiar si in lumea islamica e lucru comun ca si femeile si barbatii sa acorde mare importanta triunghiului pubian. Barbatii prefera sa il tunda sau sa-l rada, iar femeile dau iama prin buticurile cu creme de epilat. Incepând cu anii '60, impingand nitel la o parte trendul hippy de mare raspandire la acea vreme care ridica in slavi „tufisul“, a inceput sa se strecoare si moda tunsorii sau epilarii, mai ales la femeile din America de Nord si, nitel mai timid, si prin Europa. Ei, si de la asemenea deprinderi pasnice pana la extravagante nu a fost decat un pas de bebe. In anii '70, Rudy Gernreich a creat „pubikini“, adica o bucata de material care lasa la vedere bucatele de par vopsite verde, nu ma intrebati de ce. Intre timp au dat navala filmele pentru adulti si, harsti-harsti, s-au descotorosit de tot parul, doar era mai practic asa, nu? Multi dintre cei care aleg epilarea completa, printre care si starurile porno, spun ca senzatia din timpul relatiilor sexuale este diferita, mai intensa, mai placuta. Unde mai pui ca 67% pana la 75% dintre barbati se dau in vant dupa „Brazilian wax“, il considera irezistibil la o femeie.

„Dungulita” pune la podea „epilarea completa”
Cum a inceput de fapt nebunia cu epilarea completa? Cica de vina ar fi manechinele care se fataiau pe podiumuri acum cativa ani buni si care au apelat primele la asa ceva, dezbarandu-se de toate firicelele de par de la buric pana la genunchi, pentru a evita umbrele sub orice articol de imbracaminte care putea fi transparent. Iar aceasta moda s-a imprastiat ca molima si printre actritele de la Hollywood.

„The Observer“ spune ca in 2001 Brazilian Wax a facut furori. „Tunsoarea“ a fost facuta vedeta de Gwyneth Paltrow, ...
citeste mai departe
 
Citeste mai multe despre: coafuri, par pubian, epilare, Brazilia, hot
 

COMENTEAZA:

COMENTARII:

  • 1. qqxjtafeeqj pe 04 Mai 2011 04:40

    YvUmOL gjtoowkssnoo

  • 2. Thena pe 03 Mai 2011 08:03

    That's a mold-breaker. Great thniinkg!