Marea Dragoste / Tango - Despre dragoste si alti ingeri

Afisari: 18257
De: Marea Dragoste
La: 19 Decembrie 2011

Celine Dion: Sotul meu a fost primul si singurul barbat din viata mea

Celine Dion: Sotul meu a fost primul si singurul barbat din viata mea
Celine Dion i-a marturisit lui John Heilperin de la Vanity Fair ca sotul ei, Rene Angelil, este primul si singurul barbat din viata ei. "Asta daca nu se pune la socoteala si sarutul pe care i l-am dat pe veranda casei surorii mele unui baiat dragut, cand aveam 15 ani." a adaugat ea, pe ton de gluma, precizand ca, totusi, un sarut era mare lucru pentru ea, la vremea aceea.
Celine Dion, diva muzicii pop, a recunoscut si ca are o colectie de peste 3000 de perechi de pantofi si ca si-o imbogateste incontinuu, intrucat e dependenta de pantofi. "Unii oameni se drogheaza. Eu cumpar pantofi" si-a dezvaluit ea slabiciunea in fata reporterului de la Vanity Fair, pe care l-a invitat la masa, in locuinta ei somptuoasa, cu vedere la Atlantic, din Jupiter Island, in Florida. "Fanii mei mi-au cumparat casa asta", a spus Celine Dion."Au cumparat albumele mele. Stii, nu cant pe degeaba. Asta e munca mea. Esti platit pentru ceea ce faci. Si eu muncesc din greu. Dar o multime de oameni muncesc din greu si totusi nu au nimic. Eu am fost foarte norocoasa. Oamenii au cumparat albumele mele an de an si vin si la show-urile mele, care sunt scumpe, dar ei continua sa vina", a mai declarat Celine Dion, recunoscatoare.
Celine Dion este nascuta pe 30 martie 1968, fiind cea mai mica dintre cei 14 copii ai familiei. La 12 ani l-a cunoscut pe Rene Angelil, un respectat manager care avea atunci 38 de ani si un fiu mai mare cu trei luni decat ea. Acesta, crezand nebuneste in talentul ei, si-a ipotecat casa pentru a-i sustine lansarea primului album. Rene Angelil avea sa-i devina, peste ani, iubit si sot. Celine Dion si Rene Angelil sunt parintii a trei baieti, René-Charles Angelil, nascut pe 25  ianuarie 2001, si doi gemeni, Nelson si Eddy Angelil, nascuti pe 23 octombrie 2010.

 
 
Citeste mai multe despre: Celine Dion, Vanity Fair, gemeni baieti, Rene Angelil
 

COMENTEAZA:

COMENTARII:

  • 1. livia pe 20 Decembrie 2011 08:05

    Sa fii fericita!
    Domnul sa te ocroteasca!
    Multumim pt. articol. Sarbatori luminate, tuturor!