Marea Dragoste / Tango - Despre dragoste si alti ingeri

Afisari: 28489
De: Corina Stoica / Marea Dragoste
La: 06 Martie 2012

Corina Danila: Rianna este in relatii normale cu tatal ei si petrece cu el cat timp doreste

Actrita si om de televiziune experimentat, Corina Danila s-a intors, acum un an, acasa, la TVR, unde a lucrat, o vreme, doar in spatele camerelor de luat vederi. Din toamna anului trecut, insa, vedeta a luat si carma unei emisiuni de divertisment – „Topping” - pe care o realizeaza, in fiecare vineri seara, la TVR 2. In interviul pe care ni l-a acordat de curand, Corina vorbeste despre pauza pe care si-a ingaduit-o intre ultima emisiune prezentata si cea de azi, despre peisajul media actual, dar si despre fetita ei, Rianna si tatal acesteia, pilotul de raliuri Norris Mageanu.
Marea Dragoste / Tango: Cum ai inceput cel de-al doilea sezon de "Topping"? Ti-ai reintrat usor in paine?

Corina Danila: Sincer, de-abia am asteptat sa revin la intalnirea mea saptamanala cu telespectatorii, mai ales ca acestia au fost prezenti zilnic pe pagina de Facebook a emisiunii. Au comentat, au pus intrebari, au facut sugestii, asa ca am stat aproape cu sufletul la gura pana cand a venit vremea sa incep al doilea sezon al emisiunii in care sa pot raspunde publicului larg – adica atat celui din fata televizorului si celui online...

Marea Dragoste / Tango: Dupa ce ai incheiat colaborarea cu Euforia TV, stiu ca nu ai mai semnat nici un contract cu vreo alta televiziune. De ce s-a intamplat asta?

Corina Danila: Asa a vrut soarta, asa a vrut Cel de Sus, asa s-au aranjat cel mai bine lucrurile pentru mine. Tanjeam din suflet dupa o pauza in care sa stau cu copilul meu de care munca m-a despartit din primele ei luni de viata. Pe atunci lucram la telenovela de Acasa iar ritmul de filmari era infernal, de peste 10 ore pe zi, asa ca in acele luni mama mea a fost adevarata mama a Riannei. Apoi telenovela a fost urmata de alte proiecte, ce-i drept mai putin solicitante, dar care ma tineau ocupata o buna parte din timp. Asa ca imi doream din tot sufletul o pauza in cariera pentru a ma dedica copilului meu. A fost o decizie justa si ma bucur ca am putut pune piciorul in prag.

Marea Dragoste / Tango: Mi-ai spus, in perioada aceea, ca nu poti fi colega cu Magda Ciumac si alte fete din aceeasi tagma... Cat de greu ti-a fost sa-ti regasesti locul, intr-un peisaj media atat de colorat?

Corina Danila: Nu as dori sa fiu gresit inteleasa, nu am nimic nu doamna in cauza, nici nu o cunosc, am dat doar un exemplu generic pentru toata pleiada de persoane care apar la televizor aparent fara nicio noima. Se inventeaza un scandal si in acest context apar la tv „oamenii cometa” care dispar odata ce pe firmament apare un nou scandal, cu alti protagonisti. Intr-adevar, eu nu am cum sa fiu colega cu astfel de personaje – pentru ca in ceea ce priveste domeniul media, avem educatii si experiente profesionale diferite. Nu avem aceleasi aspiratii si in plus, ne separa studiile de actorie, de dictie, pe care le-am avut, ne diferentiaza anii - nu de prezenta pe micul ecran – ci de experienta in domeniul artistic si media. Nu spun asta cu superioritate, ci cu foarte mult pragmatism. Din moment ce emisiunile tabloid au audiente care demonstreaza ca o parte din public adora sa se delecteze cu scandaluri, este clar ca trebuia inventata si aceasta categorie de personaje. Dar in aceeasi masura oamenii simt nevoia de emisiuni de calitate realizate intr-un alt registru decat cel al divertismentului facil. Multi au nevoie de decenta, de bun simt, asa ca peisajul media actual aduce produse pentru toate tipurile de public, pentru toate gusturile.

Marea Dragoste / Tango: Deci nu ti-a fost teama sa revii pe „sticla”...

Corina Danila: Asa cum am spus, consider ca pe piata este loc pentru toate genurile de emisiuni. Nu m-am temut pentru proiectul meu tocmai datorita emisiunilor de scandal. Am mizat pe faptul ca exista in continuare un public dornic si de altceva...si nu am gresit !

Marea Dragoste / Tango: Esti in continuare si consilier in management la Directia Artistica si Productie sau acum te ocupi doar ...
citeste mai departe
 
 
 

COMENTEAZA:

COMENTARII:

Fii tu primul care comenteaza