Marea Dragoste / Tango - Despre dragoste si alti ingeri

Afisari: 23418
De: Gabriela Preda
La: 13 Februarie 2013

Violetta, un nou serial Disney Channel care va cuceri publicul din Romania

pentru iubirea lui German.


Tomas
Tomas este atragator, simplu, increzator si uneori, putin distant. Canta - voce si la chitara. Melodiile sale ii reflecta personalitatea si aspiratiile artistice. El urmeaza cursurile Studio 21 cu ajutorul unei burse oferita de profesorul Beto, care l-a angajat ca asistent. S-a nascut in Spania, dar s-a mutat la Buenos Aires impreuna cu mama sa, pentru a-si ingriji bunica.
Tomas se indragosteste de Violetta, in ciuda demersurilor lui German de a indeparta orice potentiali pretendenti. Concurentul sau pentru dragostea Violettei va fi Leon.


Leon
Leon merge la Studio 21 si are un mare potential artistic. Este arogant si uneori superficial, dar are un suflet bun. Insa, prietena lui, Ludmila, scoate tot ce e mai rau din el, astfel ca atunci cand sunt impreuna el se comporta ca un personaj negativ. Spre deosebire de Tomas, el provine dintr-o familie bogata si nu a muncit niciodata.
La inceput, incearca sa o seduca pe Violetta pentru a se razbuna pe Tomas, pe care prietena lui- Ludmila- il place. Insa, din nefericire pentru el, se va indragosti de ea. Desi in general isi petrece timpul cu grupul cel mai cool din scoala, Leon este un om nobil.


Andres
Andres este cel mai bun prieten al lui Leon. Este neindemantic si neatent, dar manifesta foarte multa determinare in orice actiune pe care o intreprinde.
Uneori trebuie sa i se explice lucrurile de doua ori pentru a le intelege, dar cu toate acestea, are foarte mare incredere in el insusi.
Andres are muzica in suflet. Nu e malitios, ci mai degraba, nu are forta necesara pentru a lua propriile decizii.


Ludmila
Ludmila face parte din clasa superioara a societatii. Este cea mai populara fata de la Studio 21, de aceea este prietena ideala pentru Leon. Dar, pe cat de senina pare, pe atat de manipulatoare, aroganta si mincinoasa este. Desi nu are nimic in comun cu Tomas, il place foare mult, dar acesta o ignora pentru ca este indragostit de Violetta, ceea ce declanseaza gelozia si obsesia Ludmilei.
Pentru ea este foarte important felul in care arata si trebuie sa fie mereu in centrul atentiei, mai ales la Studio 21. Intotdeauna obtine ce vrea; este capricioasa, rasfatata si rautacioasa. O considera pe Violetta principalul ei inamic pentru ca talentul si frumusetea acesteia ar putea sa o puna in umbra. Ca orice erou negativ, Ludmila are un asistent: Naty.


Naty
Naty este mana dreapta a Ludmilei, dar uneori s-ar parea ca este total supusa acesteia. Este draguta, dar nu iesita din comun, si fashionista convinsa, dar isi priveste de sus colegii. In adancul sufletului este foarte nesigura si crede ca singurul mod de a avea succes este sa stea cu grupul cel mai cool.
Este o buna dansatoare si cantareata, dar Ludmila nu ii permite sa isi exploreze talentul. Naty stie ca Ludmila este capabila sa o tradeze daca acest lucru i-ar aduce beneficii, dar ea nu ar face-o niciodata. Cu toate acestea, ramane alaturi de Ludmila, deoarece crede ca aceasta este calea catre succes.


Maxi
Maxi este cel mai bun dansator de la Studio 21 si stilul lui preferat este street dance-ul. Este amuzant, creativ, destept si foarte pasionat de muzica. Canta la pian si sintetizator si viseaza ca intr-o zi sa inregistreze un album.
Camila este cea mai buna prietena a sa. Ea ii impartaseste pasiunea pentru muzica si dispretul pentru Ludmila, Leon, si restul colegilor cool. Este un romantic incurabil si se indragosteste in mod frecvent, dar nu prea are ...
citeste mai departe
 
 
Citeste mai multe despre: Violetta, serial , Disney Channel, Crina Semciuc
 

COMENTEAZA:

COMENTARII:

Fii tu primul care comenteaza